Praktische informatie en reserveringen

Contact
Voor informatie over zaalhuur, inrichting en catering neemt u contact op via 030-8201421 of info@sonnenborgh.nl.  Onze vaste partner Catering Oud London bespreekt graag de beschikbaarheid en mogelijkheden met u.

Sonnenborgh werkt nauw samen met Catering Oud London, een specialist met een breed aanbod die maatwerk hoog in het vaandel heeft staan. Naast het verzorgen van catering tijdens uw congres, huwelijksreceptie of een mooi diner neemt Catering Oud Londen ook graag uw zorgen over als het gaat om inrichting en overige voorzieningen (audiovisuele apparatuur, beamer, etc.). Aan de hand van uw wensen maakt Catering Oud London een offerte op maat.

Inrichting en arrangementen
Het Terreplein wordt verhuurd met en zonder inrichting en aankleding. Oud London adviseert u over de catering, inrichting en aankleding van het Terreplein, afgestemd op het karakter van de bijeenkomst.

De collegezaal heeft een vaste opstelling en inrichting. Onze huiscateraar Oud London stelt een offerte op maat voor u op voor de catering van koffie/thee/frisdrank of borrel.

De bibliotheek heeft een vergaderopstelling. Bij gebruik van de bibliotheek kunt u kiezen uit een van de volgende arrangementen:
•    Koffie/ thee/ frisdrank- arrangement
•    Lunch-arrangement in de bibliotheek
•    Frisse neus-arrangement: uitgebreide lunch in museumcafé Ginkgo van het Universiteitsmuseum Utrecht bestaande uit zuiveldrank, sandwiches de luxe, fruit en warme snack.

Faciliteiten
In alle zalen is wifi aanwezig. In de collegezaal en de bibliotheek kunt u gebruik maken van een beamer. Op het Terreplein is vaste audio-apparatuur beschikbaar. Het monumentale pand is helaas niet-rolstoelvriendelijk.

 

Advertentie Oud London

Agenda

lees meer >
© 2019 Sonnenborgh - museum & sterrenwacht
//