Bedrijfsvrienden

Er zijn nu ongeveer 20 Utrechtse bedrijven lid van de vriendenstichting. Ze voelen zich verwant met de stad en de lokale geschiedenis en erkennen de belangrijke rol van Sonnenborgh in de geschiedenis van de stad en de universiteit. Daarom zetten ze zich in om de toekomst van Sonnenborgh in het culturele leven te verzekeren. Bovendien maken ze graag gebruik van Sonnenborgh als sfeervolle locatie voor speciale bijeenkomsten. Sinds de restauratie is het oude bastion zeer geschikt voor eigentijdse evenementen.

Er zijn al veel sectoren van het Utrechtse bedrijfsleven vertegenwoordigd in de Vriendenstichting, van grote waterschappen tot gerenommeerde advocatenkantoren. Met nog meer vrienden kan de slagkracht van de stichting verder groeien. Klik hier voor een overzicht van de bedrijfsvrienden.

Een sfeervolle locatie

Sonnenborgh ligt in een prachtig groen park, in de binnenstad van Utrecht. Er zijn ruimtes van verschillende grootte te huur voor recepties, vergaderingen, presentaties en congressen. De oude binnenplaats van het bastion is overdekt met een glazen dak, waardoor een unieke en sfeervolle zaal is ontstaan. Sonnenborgh is inmiddels ook een gewilde Utrechtse trouwlocatie. Bij ontvangsten bieden wij een rondleiding aan.

Als Bedrijfsvriend van Sonnenborgh 

 
Als Bedrijfsvrienden steunt u Sonnenborgh met een financiële bijdrage vanaf €500,- per jaar, gedurende 3 jaar. Hiervoor ontvangt u: 
  • Het gehele jaar vrij entree
  • Uitnodiging voor 1 à 2 Vriendenactiviteiten
  • 15% korting op zaalhuur binnen ons monumentale pand inclusief de binnenplaats uit 1552
  • naamsvermelding

Partner of Partner Plus

Schenkt u €2500,- per jaar, gedurende 3 jaar, dan wordt u Partner en organiseren we voor u in overleg een jaarlijkse activiteit, exclusief voor uw werknemers of relaties, zoals een wetenschapsavond, kijkavond of planetariumvoorstelling. Hiernaast ontavangt u natuurlijk alle gebruikelijke voordelen voor Bedrijfsvrienden. Als Partner Plus schenkt u €5000,- per jaar en maken we met u een afspraak op maat, zowel wat betreft de besteding van het bedrag als de tegenprestatie.
 

ANBI

Op basis van de culturele ANBI-status kunnen giften aan ons binnen de daarvoor aangegeven belastingregels aftrekbaar zijn voor 125%. Meer informatie over onze ANBI-status vindt u op de volgende pagina's:

Aanmelden en meer informatie

Word Bedrijfsvriend van Sonnenborgh en doneer minimaal €500,- per jaar, gedurende 3 jaar. Tel. (030) 820 1420 (dinsdag t/m vrijdag 13.00 tot 17.00 uur) of mail naar info@sonnenborgh.nl
 
Bedrijfsvrienden van Sonnenborgh

 

Lees verder

Onze vrienden

Agenda

lees meer >

Sonnenwijzer

Bekijk hier de meest recente Sonnenwijzer.
© 2019 Sonnenborgh - museum & sterrenwacht
//