Reserveren

Koop direct uw ticket online

Zo werkt de online kaartverkoop:

Account
In de eerste plaats heeft u een account nodig voor het kopen van kaarten. Als u op bovenstaande link klikt komt u op ons evenmentenoverzicht m.b.t. kaartverkoop. Kies hier uw gewenste evenement uit en klik op ticket. Nu kunt u uw accountgegevens invullen of een nieuw account aanmaken. U komt op een formulier waar u enkele gegevens vult: naam/adres/telefoonnummer en e-mail.  Ook wordt er gevraagd een wachtwoord aan te maken: deze is gebruikt u bij het uitprinten van uw kaarten.

Uw gegevens
Uw gegevens hebben wij nodig:

  • omdat u op een lijst aan de kassa komt te staan;
  • omdat wij graag contact met u op willen kunnen nemen voor het geval dat er door onvoorziene omstandigheden een evenement of cursus niet doorgaat.

Ticket kopen 
Na het aanmaken van uw account kunt u inloggen op de kaartverkoop: kies genre en datum. De vertoningsdata komen tevoorschijn. Daarna  kunt u door middel van het aanklikken van tickets uw kaarten via een keuze menu bestellen.

Betalen
Betaling gaat via IDeal of Creditcard. Check goed de bestel gegevens vóor dat u aangeeft af te rekenen. U kunt daarna niet meer wijzigen. Voor reserveringskosten wordt 1,50 extra berekend.

 Koop nu uw ticket online

 

Reserveren

Voor deze activiteit is het nodig om van te voren te reserveren.
U kunt uw kaartje online kopen via deze link.

© 2019 Sonnenborgh - museum & sterrenwacht
//