Partners

Universiteit Utrecht

Sonnenborgh - museum & sterrenwacht wordt in stand gehouden door de structurele ondersteuning van de Universiteit Utrecht. De universiteit is een groot en veelzijdig kenniscentrum dat onderwijs en onderzoek van internationale kwaliteit biedt.

lees meer >

Gemeente Utrecht

Sonnenborgh - museum & sterrenwacht wordt structureel gesteund door de gemeente Utrecht. Zowel financieel als anderszins. Het is een van onze belangrijkste partners.

 

lees meer >

Samenwerkende Utrechtse Musea

Sonnenborgh - museum & sterrenwacht werkt samen met de Samenwerkende Utrechtse Musea met als doel gezamenlijke activiteiten en promotionele activiteiten te ontwikkelen.

lees meer >

aaaPIX

Voor Sonnenborgh- museum & sterrenwacht heeft aaaPIX de eerste virtuele tour van een museum in Utrecht gemaakt. Bezoekers kunnen hiermee 'vanuit de luie stoel' alvast het museum verkennen voordat zij fysiek bij Sonnenborgh over de drempel stappen. De virtuele tour is te vinden op Google Maps, via Google Search (de gebruikelijke zoekpagina) en op de Google+ Local pagina van Sonnenborgh. Via  deze link.

 

lees meer >

Culturele zondag

De Culturele Zondagen organiseert meerdere keren per jaar een of meerdaagse cutuurprogramma's met een specifiek thema. Het is uitgegroeid tot een origineel en succesvol merk in Utrecht, mede dankzij de samenwerking met de culturele instellingen en organisaties. Alle Utrechtse musea als Sonnenborgh- museum & sterrenwacht zijn partner van de Culturele Zondagen.

lees meer >

Vereniging voor samenwerkende centra en musea in wetenschap en techniek

Sonnenborgh is lid van de Vereniging van Science Centra. VSC informeert over de activiteiten van Science Centra en musea voor het publiek en het onderwijs via bijeenkomsten, folders en website, 

lees meer >

Landelijk Samenwerkende Publiekssterrenwachten

Sonnenborgh - museum & sterrenwacht is lid van de Landelijke Samenwerkende Publieks Sterrenwachten (LSPS). De vereniging behartigt de belangen van publiekssterrenwachten en stimuleert samenwerking en uitwisseling tussen de aangesloten sterrenwachten.

lees meer >
« [1] »

Agenda

lees meer >

Sonnenwijzer

Bekijk hier de meest recente Sonnenwijzer.
© 2019 Sonnenborgh - museum & sterrenwacht
//